Over Ons

Wij BROUWEN top kwaliteitsbier om te genieten met familie en vrienden, en DELEN met de gemeenschap.

Ons basisconcept is niet alleen het brouwen van ambachtelijk bier van hoge kwaliteit. We willen momenten van geluk, vreugde en plezier delen met mensen die onze bieren drinken.

Maar er is meer. Helmes is het samenvloeien van een bierpassie en een bijdrage aan een mooiere wereld. We steunen lokale liefdadigheidsorganisaties. Door van ons bier te genieten, weet je dat anderen dat ook zullen waarderen. Elk jaar wordt 50% van de winst gedeeld met geselecteerde goede doelen.

Dit jaar werken we samen met vzw Bindkracht dat een huis aanbiedt met woon- en zorgomgeving aan mensen met een verstandelijke en/of fysieke beperking. Dit huis wil een warme, geborgen, veilige en huiselijke thuis vormen voor personen met een beperking.

20210915_145502

Oprichter en Brouwer

Hallo 

Brouwerij Helmes is ontstaan ​​vanuit mijn passie en liefde voor bier. Na meer dan 20 jaar in de brouwwereld, vond ik de tijd rijp om de praktische kant van de brouwerij in te duiken en zelf bier te gaan brouwen nadat ik gecertificeerd Craft Brouwer was geworden. 
Het idee om bier te maken voor mezelf, vrienden en familie, groeide al snel verder om deze bierpassie met anderen te delen. Brouwerij Helmes werd geboren in 2020.

Ik wil kwaliteitsbieren maken waar iedereen van kan genieten, natuurlijk voor diegenen boven de wettelijk toegelaten leeftijd. Alle bieren zijn door mezelf ontwikkeld, waarbij gebruik wordt gemaakt van natuurlijke ingrediënten. De reguliere bierstijlen vind je in ons assortiment, maar op verzoek ontwikkel ik graag nieuwe recepten met jou!

Gezondheid

Tom Clysner